Tantra masszász

A Tantra masszázs eredetileg a középkori Indiából származó Tantra tanítások szent gyakorlata. Ez egy különleges, erotikus masszázsfajta amelynek célja a résztvevő személyek érzelmi megvilágosítása a megtestesült tudatosság elérése a testben rejlő szexuális energiák kiaknázása révén.

A masszázs során a testben felébresztett szexuális energiákat lágy, simogató mozdulatokkal áramoltatom szét a csakrapontok között. Ennek segítségével feloldhatóak a testben lévő szexuális blokkok. A cél a teljes ellazulás elérése, egy biztonságos, kényelmes és zavartalan környezetben.

A modern Tantra masszázs inkább a dolgok erotikus oldalára támaszkodik, a fizikai stimuláció és az erotikus helyzetmeghatározás
révén felébreszt és ösztönöz téged. Az igaz hogy a Tantra masszázs a testedre hat, de mégis leginkább érzelmi és lelki feltöltődést nyújt. És nem utolsó sorban hatalmas, maradandó élményt is okoz.
Mindenkinek ajánlom a Tantra masszás kipróbálását, aki szeretné felfedezni a benne rejlő érzékiséget, amelyet elnyom a rohanó és stresszes modern világunk.

Árlista:

30 perc – 16.000 Ft

60 perc – 23.000 Ft

90 perc – 28.000 Ft

Időpontfoglalás
+36/20-538-5112
info@kenyeztetomasszazs.hu

Itt olvasható lépésről lépésre, hogy mi várható a Tantra masszázs során:

A masszázs környezete:

A környezet ahol a masszázst átéled egyben megnyugtató és pihentető is. A hangulatról és ellazulásról a helyiségben elhelyezett gyertyák és illóolajak valamint a háttérben szóló pihentető zene is gondoskodik.

Masszázságy:

Minden masszázs programomat nagy teherbírású masszázságyon végzek, így nem jelent gondot ha nagyobb termetű vagy. Mivel az ilyen típusú erotikus masszázsok a teljes testet és minden erogénzónát érintenek, így a masszázságy megfelelőbb választás. Miután kényelmesen és meztelenül elhelyezkedtél
a masszázságyon kezdődhet is felejthetetlen élmény. 🙂

Olajok, krémek és gélek:

Masszázs olajok, krémek és gélek széles választékával rendelkezem. Elsősorban jó minőségű, hipoallergén, színtelen és szagtalan masszázsolajokat használok, de kérésre masszázskrém és gél is rendelkezésre áll. Bőrbetegségben szenvedők (pikkelysömör, ekcéma, diabétesz, autoimmun)számára megfelelő gyógykrémekkel végzem a masszázst. Egyéni igényeknek megfelelően illóolajat is adhatok a masszázs-olajkeverékhez az aromaterápiás előnyök biztosítása érdekében.

A konzultáció:

Egy jó masszőznek mindig megfelelő konzultációt kell biztosítania a masszázs megkezdése előtt. Fontos, hogy mindkét fél megértse, mi várható a masszázs program során. Ezenkívül nagyszerű lehetőséget kínál a kezdeti esetleges feszültség oldására.

Felkészülés:

A masszázs elött és után a fürdési lehetőség, tiszta törölközővel és többféle tusfürdővel biztosított. A masszázs megkezdése elött az állapotfelmérés során felmérem a vendégem esetleges bőr- illetve érrendszeri betegségeit és ennek figyelembevételével végzem a masszázst. Ezután nincs más dolgod mint hogy kényelmesen elhelyezkedj a masszázságyon és elkezdődhet az érzéki Tantra masszázs.