Prosztatamasszázs

Szolgáltatásunk nem szexuális jellegű, hanem egészségmegőrző kezelés hasonlóan a többi masszázshoz!

A Prosztatamasszázs a férfi prosztatájának a masszírozása gyógyászati vagy egészségmegőrző céllal.
Elsősorban terápiás kezelésként alkalmazom prosztatagyulladás és prosztata megnagyobbodás esetén.

Egyrészt enyhíthetőek vele ezek a problémák, másrészt orvosi kezelések kiegészítésére is alkalmas. A dülmirigy (prosztata) a végbél falához közel helyezkedik el, ezért stimulálható a végbél homlokfaláról vagy kívülről a gáton keresztül is. A Prosztatamasszázs lényege hogy a dülmirigyből kimasszírozzam a pangó váladékot. Az orvosok szerint a rendszeres ejakuláció és ezzel a dülmirigy rendszeres kitisztulása nagyban segít megelőzni a prosztatarák kialakulását.

Árlista:

15 perc – 10.000 Ft

30 perc – 15.000 Ft

60 perc – 20.000 Ft

Időpontfoglalás
+36/20-538-5112
info@kenyeztetomasszazs.hu

A Prosztatamasszázs előkészületei és folyamata:

– A megfelelő higiénia rendkívül fontos. Masszázs elött érdemes a végbél környékét antibakteriális fürdetővel megmosni vagy törlőkendővel áttörölni.

– A Prosztatamasszázst csak kicsi, lekerekített körömmel végzem. Hosszú körömmel könnyen sérülést lehet okozni a végbélben.

– Alapos kézmosást követően steril gumikesztyűt húzok a kezemre és ezzel végzem a masszázst.

– Nagyon fontos hogy megfelelő mennyiségű, speciális krémet alkalmazok. Ez megkönnyíti a behatolást illetve magát a masszázs folyamatát is.

– Igényeknek megfelelően a masszázs során a vendég feküdhet a hátán vagy az oldalán is illetve térdelő helyzetben is lehet.

A Prosztatamasszázs nem ajánlott aranyér, magas vérnyomás, szívbetegség és fertőző betegség esetén.

LINGAM MASSZÁZS

A Lingam masszázs a férfi intim terület és azon belül is leginkább a pénisznek a speciális masszázsa. A Lingam masszázs célja, hogy egy ember tudatos, szerető
kapcsolatot teremtsen saját férfiaságával. A nyugati kulturális elvárások a szexuális “teljesítmény” körében sok ember számára szexuális nehézségeket okoztak, ideértve az erekciós rendellenességeket és a korai magömlést. A masszázs során többféle speciális fogást és technikát alkalmazok amelyeknek egészségmegörző és gyógyító hatásuk van.

A szeretetteljes érintés révén a lingammasszázs biztosítja a mély relaxációt, folyamatos vérbőséget tart fent a péniszben amely támogatja a tartós erekciót és hosszútávon fokozza a férfiak teljesítőképességét. Ez nem csupán gyakorlati technika, hanem magában foglalja az energia tudatos irányítását a test egész területén. Ez lehetővé teszi a férfiak számára, hogy hosszabb, mélyebb orgazmusokat élvezzenek. Az idő múlásával és sok gyakorlással a tudat elmélyül és ezek a gyakorlatok teljes ellenőrzést adnak a férfinak a magömlés felett.

A Tantra masszázzsal együtt alkalmazva jelentős lelki- és testi javulás érhető el a szeretethiányos, önbecsülés hiányos, megfelelési kényszerben illetve potencia zavarban szenvedőknél. Bizonyos kór felett a férfiaknál hormonszint csökkenés alakul ki amely sok esetben potenciazavart okoz. Illetve vannak olyan munkakőrök is (pl. felszolgálók, sofőrök, kamionsofőrök, irodai alkalmazottak) ahol a hosszú távú ülés, megeröltető fizikai munka vagy pszichés terhelés esetén nagyszámban előforduló probléma hogy a pénisznek a központi érhálózata elfárad és potenciazavart okoz.

A legtöbb esetben azonban ezek a problémák megelőzhetőek illetve helyre hozhatóak a Lingam masszázs segítségével.
Kifejezetten ajánlom potencia zavarral, szexuális problémákkal illetve prosztata problémákkal küzdő férfiaknak.
Nagyon fontos tudni hogy a Lingam masszázs nem szexuális jellegű, hanem egészségmegörző kezelés hasonlóan a többi masszázshoz!