A herbál masszázsról röviden

herbál masszázst Thaiföldön évszázadok óta használják, így mondhatjuk, hogy a tradicionális thai gyógykezelések egyike, a gyógyászat része. Nyugtatja az idegeket, méregtelenítő hatású, és szépíti a bőrt is.

herbál masszázs különlegessége a kis zsákokba töltött gyógynövények, amelyeket gőzzel melegítenek fel, ami által felszabadulnak azok hatóanyagai. A gyógynövények gőze serkenti a vérkeringést, lazítja az izomfeszültséget, működésbe hozza a merev ízületeket, csökkenti az izomfájdalmakat és a fáradtságot, segít megszüntetni a zúzódásokat, megszépíti a bőrt, az illóolajok pedig enyhítik a stresszt, a szorongást, sőt, akár a depresszió kezelésében is hatásosak lehetnek. A herbál masszázshoz használt gyógynövények többsége antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal is bír. A thai emberek több évszázados tapasztalata a bizonyíték arra, hogy a herbál masszázs hatásos, ezért nekünk is érdemes alkalmazni!

Amennyiben szeretnéd kipróbálni a herbál masszázst, illetve ha kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!