Sportmasszázs

A sportmasszázs a sporthoz használt izomrendszerek kezelésére lett kifejlesztve, hogy segítse a sportolókat az edzések előtt vagy után. A sportmasszázs célja, hogy javítsa a lágy szövetek problémáit és egyensúlyhiányát, amelyeket az ismétlődő és fárasztó fizikai aktivitás és trauma okozott.

Edzés előtti és utáni alkalmazása javíthatja a teljesítményt, csökkenti a merevséget, elősegítheti a gyógyulást és megelőzheti a sérüléseket. A sportmasszázs technikája nagyban hasonlít a svédmasszázséhoz, azonban ez sokkal intenzívebb mivel a mélyizomzatot célozza meg.

A sportmasszázs során különböző izomlazító sportkrémeket és sportbalzsamokat is szoktam alkalmazni az izmok bemelegítésére és/vagy az izomláz enyhítésére. Ezek a speciális krémek és gélek serkentik az izmok vér- és oxigén ellátását, ezért a masszázs hatása fokozódik általuk.

Árlista:

30 perc – 7.900 Ft

60 perc – 14.900 Ft

90 perc – 19.900 Ft

Időpontfoglalás

Sportmasszázs hobbi- és élsportolók részére is

Akár hobbiból akár versenyszerűen sportol valaki, fontos, hogy odafigyeljen a megfelelő bemelegítésre, majd az edzés után a nyújtásra, az izmok ellazítására. Egy-egy megerőltető verseny vagy edzés előtt vagy után azonban érdemes bejelentkezni egy sportmasszázsra is, ami a szervezetnek segít feldolgozni a komoly igénybevételt.

sportmasszázs célja, hogy az izmok ne sérüljenek, illetve, hogy gyorsabban elmúljon az izomláz. Fokozza a vérkeringést, így ellazítja a izmokat, ezzel növelve a teljesítményüket. Megelőzés céljából érdemes rendszeresen igénybe venni a sportmasszázst, mert elejét vehetjük vele a sportsérüléseknek és az izomláz kialakulásának is. Hobbi- és élsportolók részére is ajánlom, akár rendszeresen, akár egy-egy alkalommal.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és kérdezni szeretnél a sportmasszázsról vagy időpontot kérnél, hívj bizalommal a megadott telefonszámon, szívesen állok rendelkezésedre! Gyere el a szalonomba, hogy megtapasztalhasd meg a sportmasszázs számtalan pozitív előnyét!

sportmasszázs