Himalájai sómasszázs és terápia: testnek és léleknek

himalájai sómasszázs terápia egy ősi gyógymód, amelyet a test öregedése ellen használtak a régi korok emberei. Sokáig feledésbe merült, ám az utóbbi néhány évtizedben újra alkalmazni kezdték számos előnyös hatása miatt.

himalájai sómasszázs élénkíti a vérkeringést, javítja a sejtanyagcserét és a faggyúmirigyek működését, emellett hidratál, méregtelenít, és a bőr megszépülésében is szerepet játszik. Ez utóbbi annak köszönhető, hogy a masszázs közben a bőr felső, elhajt hámsejtjei leválnak, a hozzá használt olajoknak és a sónak köszönhetően pedig beindul a méregtelenítés, a só értékes ásványi anyagai pedig felszívódnak. A himalájai sómasszázs terápia támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, komoly szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításában, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Emellett serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő hatású, és segít a narancsbőr megszüntetésében is.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni a himalájai sómasszázst, vagy kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén!

himalájai sómasszázs