Aromaterápiás masszázs: testnek és léleknek egyaránt

Az aromaterápiás masszázs jótékony hatással van a test és a lélek állapotára egyaránt, hiszen a betegségek megelőzésének hatékony eszköze, gomba- és baktériumölő, valamint gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre, emellett pedig a stressz- és a feszültség oldásában is szerepet játszik.

Az aromaterápiás masszázs során használt illóolajok többféle hatást gyakorolnak a szervezetünkre, így például akár lazíthatnak és élénkíthetnek is. A jól megválasztott illóolaj és a masszázs együttesen intenzívebben fejtik ki hatásaikat, így fokozva a pozitív élményt és az egészségre gyakorolt hatásokat. Az illóolajok természetes hatása háromféle lehet: felszívódnak a bőrön keresztül, így közvetlen kapcsolatba kerülnek a szervezettel, nyugtató, vagy serkentő, élénkítő módon hatnak, belégzéskor pedig lelki-érzelmi választ váltanak ki.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni az aromaterápiás masszázst, vagy kérdésed lenne, keress fel bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén, és egyeztessünk időpontot!